Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Provenierssingel in Rotterdam

  • 105 m2
  • 4 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per medio november komt vanuit renovatie deze ruime dubbele bovenwoning met 3 slaapkamers aan de Provenierssingel beschikbaar voor de verhuur.

Deze woning is uitermate geschikt voor 3 young professional woningdelers. Helaas is een groepje van 3 studerenden niet toegestaan.

De Provenierswijk heeft een statig en rustiek karakter en kenmerkt zich door de twee mooie vooroorlogse singels en de prachtige herenhuizen. Dit zorgt voor een rustige omgeving mét een centrale ligging. De locatie is uitstekend, circa 300 meter van het Centraal Station en alle denkbare stadsvoorzieningen die binnen handbereik liggen. Loop de hoek om en ontdek leuke hotspots en eetgelegenheden in de Proveniersstraat. De binnenstad is zeer makkelijk te bereiken.

Deze dubbele bovenwoning op de 2e etage is op de verdieping bij binnenkomst voorzien van ruime woonkamer met nieuwe aangrenzende inbouwkeuken. Tevens is vanuit de woonkamer een ruime en lichte slaapkamer te betreden.

De bovengelegen etage biedt toegang aan 2 ruime slaapkamers en een tussenin gelegen badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en 2e toilet.

Neem bij interesse snel contact op met onze verhuurmakelaars om op korte termijn een bezichtigingsafspraak te plannen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Dubbel Bovenwoning
Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Provenierswijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart