Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Aegidiusstraat in Rotterdam

  • 145 m2
  • 6 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestart met werken of aan het afstuderen maar het liefst nog met vrienden of vriendinnen samenwonen?

In oktober komt op de Aegidiusstraat in Kralingen een ruime en volledig nieuw gerenoveerde woning beschikbaar voor 5 woningdelers onder een duurzaam gemeenschappelijk huishouden.

De Aedidiusstraat is gelegen op loopafstand van het centrum en openbaar vervoer en tevens zijn er diverse winkels in om de hoek gelegen.

De woning is voorzien van een ruime woonkamer met nieuwe open inbouwkeuken welke is voorzien van alle gemakken.

De woning is op de begane grond voorzien van een enorm ruime woonkamer met open woonkeuken elke is voorzien van alle gemakken! Tevens is vanuit de woonkamer aan de achterzijde een kleine buitenruimte te betreden.

Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers en een fijne badkamer te vinden. Alle slaapkamers zijn ruim genoeg voor een 2 persoons bed, kast en bureau.

De tweede etage is naast de wasruimte voorzien van nog 2 goede slaapkamers.

De woning is momenteel in renovatie maar hij is al op korte termijn te bekijken dus neem bij interesse snel contact op met Tweelwonen Rotterdam.

Bespreek met onze verhuurmakelaar de gemeentelijke eisen voor het zijn van een Duurzaam Gemeenschappelijk Huishouden maar houdt rekening met het feit dat minimaal 3 van de 5 personen student af is en reeds aan het werken is. Tevens moet de groep elkaar aantoonbaar al langer kennen

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Kralingen West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart