Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Prins Hendriklaan in Rotterdam

  • 140 m2
  • 5 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

ROTTERDAM NOORDEREILAND: Charmant dubbel bovenhuis (ca. 140m²!), direct beschikbaar en gestoffeerd opgeleverd.

** Interesse? Reageer dan via de contactknoppen naast deze beschrijving of stuur ons een e-mail **

• Rustig wonen in het midden van de stad
• Lichte woonkamer met erker en hoge plafonds
• 4 slaapkamers en complete badkamer
• Terras op het zuiden
• Binnen volledig verbouwd in 2018

Achter de klassieke gevel uit 1909 schuilt een in 2018 volledig verbouwd huis met een energielabel C. In dit charmante dubbele bovenhuis profiteer je van een zeer ruime woonkamer met open keuken en hoge plafonds, 4 slaapkamers, een complete badkamer en een terras op het zuiden. De sfeervolle erker aan de voorzijde zorgt voor prachtige lichtinval en uitzicht op de brede, groene Prins Hendriklaan en het voorgelegen speelhof.

OMGEVING:
Sfeervol wonen in karakteristiek dubbel bovenhuis (ca. 140m²!) op unieke plek in Rotterdam! Genieten van het stadse leven en de dorpse rust. Dat doe je op het Rotterdamse Noordereiland. Dé schakel tussen het levendige stadscentrum, het upcoming Rotterdam Zuid en de vele uitvalswegen zonder daarvoor het drukke centrum te hoeven doorkruisen. Ideaal gelegen voor de grote gezinnen, levensgenieters en forenzen.
Op het Noordereiland woon je in rustige woonomgeving midden in Rotterdam. Op het eiland zelf zijn volop leuke horecagelegenheden aanwezig: A La Plancha, Fadi's en Koozie Lunchroom. Bovendien zit je via de Willemsbrug zo in stadcentrum van Rotterdam. De levendigheid van de stad zoek je dus op wanneer jij dat wilt. Op het eiland of in het stadscentrum. Daarbij biedt het eiland diverse scholen/kinderopvang, winkelvoorzieningen, instappunten voor het Openbaar vervoer en voldoende parkeervoorzieningen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Dubbel Bovenwoning
Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Noordereiland
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart