Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Breedveldsingel in Rotterdam

  • 191 m2
  • 6 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

ROTTERDAM HILLEGERSBERG: Hoekhuis met aangebouwde garage en grote achtertuin. Geweldig sfeervol ruim 6+ kamer familiehuis op een van de geliefdste locaties van Hillegersberg. Aan een rustige brede singel met grote bomen aan een kinderrijke rustige singel. Hier kunnen uw kinderen nog veilig op de stoep spelen.
Ongekend hoog opleveringsniveau. Door de indeling ideaal voor expat gezinnen die hun gasten een eigen verdieping met alle sanitaire voorzieningen willen geven. Voortuin en zonnige nieuw aangelegde achtertuin met achterom.

Op slechts 10 autominuten van de Amerikaans Internationale en de Japanse school, het Lage Bergse Bos en de Bergse Plassen. Andere scholen en winkels zijn op enkele minuten loopafstand. Veel sportvoorzieningen in de buurt. Goede openbaar vervoervoorzieningen.

Na een complete in- en uitwendige renovatie met uitbreiding in 2017 is dit huis opgeleverd met behoud van authentieke details.

Door de uitbreiding het totaal woonoppervlakte ca. 191 m². Vanaf casco opnieuw opgebouwd. Nieuwe keuken, badkamers, toiletten, leidingwerk, vloerafwerking, nieuw gestuukt, geschilderd etc.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte ca. 191 m²
- Wanden en plafonds wit gestuukt en gesausd
- Energiezuinig. Geïsoleerde daken. Overal HR++ isolatieglas, HR CV installatie en LED verlichting
- Vloeren, niet de kelder, voorzien van kwaliteit laminaat vloerafwerking. Beklede trappen. Raambekleding

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Geschakelde woning
Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Molenlaankwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart