Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Freericksplaats in Rotterdam

  • 120 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

PENTHOUSES PLASZICHT -- Freericksplaats 81--

Op het dak van het bestaande gebouw is in 2006 een nieuwe verdieping gebouwd met 7 penthouses met een zeldzaam hoog afwerkingsniveau. Plafonds van 3 meter hoog. Veel daglicht. Hoge brede deuren, geen drempels. Combinatie van koeling, heteluchtverwarming en vloerverwarming. Energielabel A. Glad gestuukte wanden en plafonds, massieve parketvloer, raambekleding, open haard etc.

Hier is nu een prachtig gestoffeerd 3-kamer penthouse van ca 120 m2 op de 5e verdieping beschikbaar gekomen met twee badkamers en een groot zonnig terras van ca 20 m2. Vanaf de woonkamer en het terras heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht over de Bergse Voorplas en de skyline van Rotterdam.

Het penthouse is gelegen in gebouw Plaszicht in het sfeervolle winkelgebied van Hillegersberg. Hier vindt u binnen 10 minuten lopen alles dat u wenst. Van veel lokale ondernemers tot XXL supermarkt, restaurants, daghoreca met terrassen en welness. Daarnaast biedt de locatie een prachtige omgeving aan de Bergse Voorplas voor watersport, golfen en de groene parken met wandel en fietsroutes. Gunstige ligging ten opzichte van diverse scholen waaronder de Amerikaanse en de Japanse Internationale school. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 15 minuten met de auto. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen als A16 en A20 en Rotterdam The Hague Airport liggen binnen handbereik.

Hillegersberg blijft een dorp dat haar eigen karakter heeft behouden. Haar rijke historie is nog steeds te zien aan de brede lanen, statige woningen, het vele water en de groenvoorzieningen. Bovenal is het er gezellig en heeft het sfeer. Dit maakt Hillegersberg tot een van de meest gewilde woongebieden van Rotterdam. De kenmerkende Straatweg met de markante villa's gaat over in de Weissenbruchlaan. Daaraan zijn de penthouses gelegen. Een laan met winkels, groenvoorziening en met het weidse uitzicht op de Bergse Voorplas.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Penthouse
Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Hillegersberg Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart